Barça

Petició per augmentar el nombre d’interventors

Moció de censura. Els impulsors de la moció demanen al club interventors addicionals en el procés de validació de les signatures

Els promotors de la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta han sol·licitat al club la possibilitat d’augmentar el nombre d’interventors en el procés de validació de les més de 20.000 signatures entregades la setmana passada. En un comunicat oficial, la plataforma Més que una Moció ha demanat poder ampliar el nombre d’integrants de la mesa i passar dels cinc membres actuals que dictaminen els estatuts a un total de nou. Al marge dels dos primers socis que van signar la sol·licitud de la moció –Jordi Farré i Josep Triadó–, els dos representants del club i el representant de la FCF, s’ha demanat la presència addicional de dos portaveus en representació dels vuit grups d’opinió que han impulsat la moció, i en la sol·licitud es convida a augmentar també el nombre de representants del club de dos a quatre membres per mantenir la paritat de la mesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)