Barça

Riqui Puig es queda, tot i l’avís de Koeman

Mercat. El futbolista de Matadepera descarta marxar cedit com proposava el tècnic holandès i el seu pare ja ha comunicat la decisió a Ramon Planes

Riqui Puig no es vol moure del Camp Nou. El futbolista de Matadepera ha refusat la possibilitat de marxar cedit a un altre club tal com li va recomanar personalment Ronald Koeman en una conversa mantinguda entre tots dos divendres. L’holandès va ser franc amb el jove del planter i en la prèvia del trofeu Joan Gamper li va comunicar que tindria poc protagonisme aquesta temporada en el primer equip i que la millor opció era buscar una sortida a un club que li garantís més regularitat i tornar al Barça en un futur pròxim. Koeman considera que el canvi de sistema, del 4-3-3 al 4-2-3-1, perjudica l’encaix de Riqui Puig, i la dura competència que tindrà al mig del camp amb homes com Busquets, De Jong, Pjanic i per ara també Aleñá tampoc li juga a favor.

Amb tot, Riqui Puig no vol ni sentir a parlar d’una cessió i ha decidit quedar-se i lluitar contra tots els elements. Dissabte va quedar fora de la llista de convocats per al partit contra l’Elx, després d’haver participat en els dos anteriors partits contra el Nàstic i el Girona. La conversa amb Koeman i el fet de veure’s a la grada contra l’Elx ha estat un cop anímic dur per al de Matadepera, però un cop digerida tota la informació ha decidit fer-se fort i apostar pel Barça. Es queda. Riqui lluitarà per fer canviar d’opinió Koeman i lluitarà per tenir minuts en aquest Barça. Carlos Puig, pare i agent del jugador, ha comunicat la decisió a Ramon Planes.

Wague i Arturo Vidal

El senegalès Moussa Wague jugarà aquest curs 2020/21 cedit al PAOK de Salònica. El futbolista, que aquesta temporada anterior va jugar cedit al Niça, va ser enxampat per les càmeres arribant diumenge a Grècia i el Barça i el conjunt grec van oficialitzar ahir l’acord. El PAOK es farà càrrec de la fitxa del jugador.

I de Salònica a Milà. Arturo Vidal enceta nova etapa a l’Inter i ahir es va acomiadar de l’afició culer: “M’acomiado de tots al Barça després de viure dos anys meravellosos en aquest gran club. Marxo orgullós d’haver vestit aquesta samarreta i d’haver pogut jugar al costat de grans jugadors i molt bones persones. Vull donar les gràcies a la meva família, als meus companys, als entrenadors, als metges, a l’staff i a tota la meravellosa afició que sempre m’ha demostrat la seva estima. Començo una nova etapa en la meva vida però sempre estareu tots en el meu cor. Fins aviat i visca el Barça!”

Compte enrere per a Semedo

L’acord entre el Barça, el Wolverhampton i Nélson Semedo és una realitat. El lateral portuguès ja ni tan sols va exercitar-se a les ordres de Ronald Koeman en la sessió d’ahir a la tarda a la ciutat esportiva Joan Gamper. L’oficialitat del traspàs es farà pública en les pròximes hores –ahir el Wolverhampton tenia partit de Premier contra el City de Guardiola– i serà a partir d’aleshores que el Barça posarà fil a l’agulla en matèria d’incorporacions. El traspàs de Semedo és clau per poder fitxar. El Wolverhampton pagarà uns 35 milions d’euros pel portuguès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)