Barça

Bartomeu bloqueja la sortida de Suárez

Mercat. El president del Barça no vol que l’uruguaià vagi gratis a l’Atlético de Madrid i pagant el club blaugrana una part de la fitxa del jugador

Tot estava acordat perquè Luis Suárez i el Barça trenquessin la seva vinculació durant el dia d’avui. L’uruguaià quedava lliure i renunciava a una part important de la fitxa de l’any de contracte que li resta amb el club blaugrana. Era el pas previ al seu fitxatge per l’Atlético de Madrid. En l’acord entre el Barça i el jugador, una clàusula impedia Luis Suárez anar al Real Madrid i altres equips importants d’Europa, però res es deia de l’Atlético de Madrid.

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va decidir ahir a la nit intervenir en la negociació que estaven portant els executius del club i aturar-ho tot. No vol que Suárez marxi gratis a l’Atlético de Madrid i pagar part de la seva fitxa. Si l’uruguaià vol jugar a les ordres de Diego Simeone, vol Bartomeu que els matalassers es rasquin la butxaca.

La sortida de Suárez queda bloquejada. Les dues parts continuaran negociant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)