Barça

Un sou menys als llibres

Sortida. El Barça fa oficial la sortida d’Arturo Vidal i aconsegueix alliberar massa salarial en la seva plantilla; a canvi, pot arribar a rebre un milió d’euros en variables

Arturo Vidal és nou futbolista de l’Inter de Milà a tots els efectes. Faltava només que es produís la comunicació oficial per part del club italià i ahir es va produir. Antonio Conte obté un futbolista contrastat per al seu mig del camp; Vidal, un lloc per reivindicar la seva utilitat, i el Barça s’estalvia la fitxa del xilè en l’últim any que li quedava de contracte alliberant, així, massa salarial, i obtindrà un benefici d’un milió d’euros pel traspàs si es compleixen algunes variables.

Arturo Vidal tanca una etapa de dues temporades amb el Barça en què ha guanyat una lliga i una supercopa. Tot i que va arribar amb un rol de suplent, el xilè ha acabat sent útil per a Valverde i per a Quique Setién i ha acumulat un total de 96 partits.

Vidal era un dels futbolistes que el Barça havia descartat, com un dels caps de turc del curs passat per la seva veterania i per haver format part de la branca forta del vestidor. Ha acabat sent decisiu el fet que acabava contracte el 2021 i la seva sortida era molt més fàcil de negociar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)