Barça

El traspàs de Semedo al Wolverhampton ja és oficial

Barça. El club anglès pagarà 30 milions d’euros més deu en variables

El FC Barcelona ha confirmat l’acord amb el Wolverhampton anglès per al traspàs del defensa portuguès Nelson Semedo per 30 milions fixes, més deu en variables. El club blaugrana percebrà dos milions quan Semedo sumi deu partits amb el Wolves i vuit més si es classifica per a l’Europa League.

El Barça ha donat les gràcies al jugador i li ha desitjat “molta sort” en un missatge en xarxes socials. Semedo, que signa per cinc temporades amb el Wolverhampton, es va acomiadar ahir a la nit del que ha estat el seu club des del 2017, després d’haver-se absentat de les dues últimes sessions d’entrenament per tancar la seva incorporació al conjunt anglès “Moltes gràcies Barcelona per donar-me l’oportunitat de viure el somni de vestir aquesta samarreta, de jugar a Camp Nou, d’aprendre i gaudir dels millors del món. Gràcies per fer-me créixer com a jugador i com a persona. Han estat 3 anys meravellosos que mai oblidaré”, ha escrit el lateral al seu compte d’Instagram.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)