Barça

Lluís Cortés, nominat a entrenador femení de l’any

Barça. Els altres dos finalistes són Jean-Luc Vasseur (Lió) i Stephan Lerch (Wolfsburg)

L’entrenador del FC Barcelona, Lluís Cortés, és un dels tres nominats al primer premi a l’entrenador femení de l’any de la UEFA. Cortés, que la temporada passada va portar l’equip blaugrana a guanyar la lliga i la supercopa d’Espanya i a la semifinal de la Champions League, competirà amb Jean-Luc Vasseur (Lió) i Stephan Lerch (Wolfsburg), els tècnics del campió i el subcampió de la màxima competició continental.

Cortés ha expressat el seu agraïment a la UEFA en una piulada: “Gracies a la UEFA i a la Champions League femenina per la nominació, i especial agraïment a les meves jugadores i staff, perquè no seria ningú sense ells. Aquest és un merescut reconeixement per tantes i tantes hores de treball dur”.

Dijous 1 d’octubre, durant el sorteig de la fase de grups de la Champions League femenina que tindrà lloc a Nyon, se sabrà el guanyador del primer a l’entrenador femení de l’any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)