Barça

Nou dard enverinat de Messi a la directiva

Polèmica. L’argentí torna a disparar amb bala contra Bartomeu i la junta en el seu escrit de comiat al seu íntim amic Luis Suárez

Leo Messi no es va mossegar la llengua en l’entrevista en la qual va fer pública la seva continuïtat al Barça i tampoc ho ha fet ara en el seu escrit de comiat al seu íntim amic Luis Suárez publicat en el seu perfil d’Instagram. El crac argentí ha dedicat unes boniques paraules al seu excompany de vestidor i ho ha aprofitat per carregar de nou contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva: “Mereixies que t’acomiadessin com el que ets: un dels jugadors més importants de la història d’aquest club, que ha aconseguit coses importants a nivell individual i col·lectiu. I no que et fessin fora com ho van fer. Però, la veritat, a aquestes alçades ja no em sorprèn res”.

A Messi li resultarà estrany entrar al vestidor i no veure el seu fidel escuder: “Ja m’havia fet a la idea, però avui he entrat al vestidor i he tastat la realitat. Que difícil serà no poder compartir el dia a dia amb tu, a dins i a fora del terreny de joc. Han estat molts anys, molts mates, molts dinars, molts sopars... Moltes coses que mai oblidarem, tots els dies junts”. “Serà estrany jugar un contra l’altre i veure’t amb una altra samarreta, però et desitjo sort en aquest nou desafiament. T’estimo, fins aviat amic”, afegia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)