Barça

Dest serà blaugrana

Mercat. El Barça i l’Ajax ja tenen un acord pel jove lateral dret. Se l’espera demà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per tancar el seu contracte, passar la revisió mèdica i ser presentat

Sergiño Dest es va acomiadar dissabte dels seus companys de l’Ajax. Havia disputat els seus últims minuts amb la samarreta de l’equip d’Amsterdam. Triomf contra el Vitesse (2-1) i només sis minuts sobre el terreny de joc. No calia espatllar l’operació que estava a punt de concretar-se. L’Ajax i el Barça ja han arribat a un acord pel traspàs del jove lateral de dinou anys i el club holandès ha donat permís a Dest per negociar amb el Barça. L’acord, segons el diari holandès De Telegraaf, es tanca per una quantitat fixa d’uns 20 milions d’euros més uns variables que no es determinen, però que podrien ser d’uns cinc milions d’euros.

El jugador podria viatjar avui mateix a Barcelona. En el club blaugrana l’esperen demà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de tancar el seu contracte, passar la revisió mèdica, ser presentat i començar a entrenar a les ordres de Ronald Koeman. No hi haurà cap problema per tancar l’acord amb el jugador. De fet, les dues parts ja ho tenen tot pràcticament tancat i Sergiño Dest serà blaugrana les properes cinc temporades.

Ha estat clau el desig del futbolista de jugar en el Barça perquè s’hagi pogut concretar el fitxatge. El Bayern de Munic insistia en el jugador, que inclús va viatjar a Alemanya abans de la pandèmia del coronavirus, però que Koeman sigui l’entrenador del Barça ha estat decisiu en l’elecció de Sergiño Dest. També el fet que en el Bayern tindria més competència en la seva posició. En el Barça, amb Semedo ja traspassat al Wolverhampton Wanderers, haurà de lluitar per la titularitat amb Sergi Roberto, un futbolista que també pot actuar en el mig del camp.

Sergiño Dest, nascut a Holanda, però que juga en la selecció dels Estats Units perquè és el país on va néixer el seu pare, és un lateral que defensa bé, però que destaca per ser molt ofensiu, per la seva velocitat i bona tècnica individual, que li permeten crear perill i construir joc des de la banda. Entrenat en categories inferiors per futbolistes de pes com Reiziger i Heitinga, les seves qualitats fan que recordi a Dani Alves, el millor lateral dret de la història del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)