Barça

El recompte arrenca amb polèmica

Barça. La mesa del vot de censura acorda trucar als socis amb signatures dubtoses i, hores més tard, Més que una Moció manifesta la seva desconfiança per com es duu a terme la mesura

Com estava previst, a dos quarts de deu del matí d’ahir es va constituir la mesa del vot de censura, i va acordar, en una reunió que va tenir la presència de Joan Manuel Trayter, síndic dels socis, que el personal del FC Barcelona revisi cadascuna de les 20.687 signatures presentades per Més que una Moció i que, en cas de dubte, la butlleta en qüestió passi a ser estudiada per un servei de grafòlegs. A més, es va convenir que es contacti telefònicament amb els socis signants d’aquestes butlletes dubtoses. “La mesa s’ha constituït amb tota normalitat i, després d’un debat en què totes les parts han exposat les seves idees, hi ha hagut una total unanimitat a l’hora de decidir el funcionament d’aquest procés de validació”, manifestava als mitjans del Barça Josep Maria Vallbona, membre de la federació catalana i president de la taula.

Passades les set de la tarda, però, la plataforma Més que una Moció expressava, a Twitter, una certa desconfiança per la manera com s’està començant a fer el recompte: “Socis i sòcies ens han notificat que han rebut SMS i trucades per confirmar la seva signatura. Demanem que es preservi la intimitat i la protecció de les dades, que s’asseguri que aquest ús no té cap altra motivació, i que, quan es facin comprovacions, que el cas sigui prou complex per demanar la verificació.” Marc Duch, un dels promotors de la moció, piulava en aquest sentit: “Gracies, FC Barcelona, per recordar-me per SMS que he signat la moció. Gairebé se m’oblida.” Per la seva banda, Jordi Farré, representant de la plataforma a la taula de validació, aclaria que els missatges que reben els socis són només justificants de recepció de les seves signatures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)