Barça

Sense públic contra el Ferencváros

Champions. Des de la conselleria de Salut no autoritzaran la presència d’aficionats en el debut dels de Koeman contra els hongaresos

El Barça va enviar dimarts a la secretaria general de l’Esport un protocol perquè mil abonats poguessin veure en directe dimarts vinent el debut de l’equip de Ronald Koeman en la lliga de campions contra el Ferencváros, tenint en compte que la UEFA permet l’entrada de públic en les seves competicions, amb un màxim d’un 30% de l’aforament.

L’empitjorament de la situació de la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya, però, farà que el retorn de públic al Camp Nou hagi d’esperar. Així ho van manifestar tant la Consellera de Salut, Alba Vergés, com el secretari de Salut, el doctor Josep Maria Argimon. “En aquest moment no en seria partidari. Em costaria explicar algunes mesures, com ara el tancament de bars i restaurants, i l’obertura del Camp Nou per a mil persones. Al Camp Nou es pot mantenir la distància de seguretat perfectament. És més, l’entrada i la sortida del camp. No seria la imatge desitjada”, va dir Argimon en declaracions a RAC1.

“En la situació actual, és molt difícil que ens puguem plantejar la presència de públic. No podem dir com anirà durant tota la temporada, però per al 20 d’octubre, impossible”, va explicar Alba Vergés a Catalunya Ràdio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)