Barça

Dilluns, junta decisiva

Barça. Josep Maria Bartomeu tindrà ja la resposta de la Generalitat sobre si es pot celebrar o no el referèndum del vot de censura i preguntarà als seus directius si volen dimitir o defensar la seva gestió

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha convocat dilluns vinent als seus directius. Serà una reunió decisiva per saber si afronten el referèndum del vot de censura o dimiteixen. Dilluns sabran ja si la Generalitat autoritza la votació, que s’hauria de fer els dies 1 i 2 de novembre, com va demanar el club.

Per demà hi ha prevista una trobada telemàtica entre representants del Barça i la Generalitat per estudiar el protocol presentat pel club blaugrana per poder fer el referèndum i també perquè 10.000 abonats puguin entrar al Camp Nou en el partit de Champions contra el Dinamo de Kíev del 4 de novembre, així com l’assistència al Palau en diferents competicions. Pel que fa al vot de censura, des del club es va proposar fer la votació en dos dies i en tretze seus a Catalunya i set entre Espanya i Andorra. Són el Procicat i la Conselleria de la Salut els encarregats d’autoritzar la votació depenent de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya.

Amb la resposta ja del govern, el president del Barça preguntarà a tots els seus directius si prefereixen anar a la votació i defensar la seva gestió o dimitir. L’opinió dels directius està bastant repartida. Es prengui la decisió que es prengui, un d’ells, Xavier Vilajoana, fa setmanes que té pensat marxar perquè està estudiant ser candidat en les properes eleccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)