Barça

Clam de l’oposició davant la possibilitat d’un canvi de dates del referèndum

Vot de censura. El Barça diu que necessita temps per organitzar la votació i demana a la Generalitat que els socis passin per les urnes el 15 i 16 de novembre

El FC Barcelona i la Generalitat es van reunir ahir al migdia per determinar els detalls del vot de censura. El govern va traslladar al club que no veu cap impediment legal ni sanitari perquè el referèndum es dugui a terme en les dates previstes, l’1 i el 2 de novembre, sempre que s’incorporin les seves recomanacions tècniques en el protocol d’organització. El club, per la seva banda, assegura que, per la complexitat que presenta l’organització del vot de censura en unes circumstàncies com les actuals, necessita com a mínim quinze dies de preparació i, per això, ha demanat a la Generalitat poder dur-lo a terme els dies 15 i 16 de novembre, una sol·licitud a la qual el govern respondrà en els pròxims dies.

Unes hores abans d’aquesta reunió, Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona, ja havia anunciat, a Rac-1, que el vot de censura no es podria dur a terme en les dates previstes ja que, després d’adequar el protocol segons el que demana la Generalitat, calen dues setmanes per organitzar la logística que permeti les votacions dels socis blaugrana en 21 seus electorals repartides pel territori estatal.

Les manifestacions de Cardoner no van agradar gens als membres de Més que una Moció, la plataforma que va impulsar el vot de censura. “Aquest filibusterisme escandalós és una obstrucció dels drets democràtics de tots els socis i sòcies. I perjudica els interessos del Barça. Perquè cal que totes les decisions que s’estan prenent i que poden hipotecar el futur del club es prenguin en el context d’un nou projecte”, piulava el precandidat Víctor Font. “És un globus sonda més. Si no compleixen, emprendrem accions legals contra la directiva. Són excuses de perdedors, però ja n’estem farts. O posen les urnes l’1 i el 2 de novembre o que dimiteixin immediatament”, etzibava Jordi Farré, també precandidat, a Cope Catalunya. “El vot de censura segueix programat per als dies 1 i 2 de novembre. La Generalitat no ha dit el contrari. Si no tenen temps de muntar protocols, que contractin més gent. Que s’espavilin, perquè el dia 1 hem d’anar a votar”, deia Marc Duch a Rac-1.

LES VEUS DELS PROMOTORS DEL VOT DE CENSURA

És un globus sonda. Si no compleixen, emprendrem accions legals contra la directiva
Jordi Farré
PRECANDIDAT I PROMOTOR DEL VOT DE CENSURA
Si no tenen temps de muntar protocols, que s’espavilin, perquè el dia 1 de novembre hem d’anar a votar
Marc Duch
PROMOTOR DEL VOT DE CENSURA
Aquest filibusterisme escandalós és una obstrucció dels drets dels socis i sòcies
Víctor Font
PRECANDIDAT I PROMOTOR DEL VOT DE CENSURA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)