Barça

Piqué: “S’han gastat els diners que ara ens estan demanant per criticar-nos”

Barça. Sucoses declaracions del central blaugrana, que es mostra crític amb la manera d’actuar de Bartomeu i la seva directiva

Gerard Piqué ha manifestat, en una entrevista, a La Vanguardia, que és “una barbaritat” que la directiva del FC Barcelona s’hagi gastat diners, “diners que ara ens estan demanant”, per “criticar-nos”, en referència a l’anomenat Barçagate, el cas de les xarxes socials. Aquestes són algunes de les manifestacions del central de La Bonanova.

Bartomeu: “La meva relació amb el president Bartomeu? No vull portar-me malament amb ningú però hi ha hagut vegades ... El tema de les xarxes socials... Jo, com a jugador de Barça, veig que el meu club s’ha gastat diners, diners que ara ens estan demanant, per criticar, ja no només a persones externes amb una relació històrica amb el club, sinó a jugadors en actiu, i això és una barbaritat. Li vaig demanar explicacions i el que em va dir és ‘Gerard, jo no ho sabia’. I m’ho vaig creure. Doncs després veus que, en accions futures, la persona encarregada de contractar aquests serveis encara està treballant al club...”

La continuïtat de Jaume Masferrer: “Això em fa molt de mal. Ho dic aquí perquè li ho vaig dir abans personalment el president. I què vol que li digui? És dolorós? Sí. Puc fer alguna cosa més? Doncs no. La meva relació amb el president pot ser cordial, però hi ha coses que queden.”

La seva renovació: “És molt senzill. El club em comunica, a mi i a altres jugadors, que a causa de la pandèmia el club patirà molt econòmicament i en aquesta tessitura el Barça està per sobre de qualsevol persona. El Barça m’ho ha donat tot, així que em poso a la seva disposició. Em diuen que tots els diners a què pugui renunciar aquest any seran cobrats en un futur. Fem números i proposo una quantitat.”

“Són coses diferents. A títol personal cada jugador és lliure d’acceptar la proposta voluntàriament del club. Una altra cosa és que t’obliguin de manera unilateral i que ho facin amb les formes que ho han fet. Aquí, la veritat, estic en total desacord.”

Messi: “No vaig tenir gaire tracte amb ell. Vaig creure que era una decisió molt personal. Leo s’havia guanyat àmpliament prendre una decisió i si ell considerava que havia de marxar, jo com a president hagués actuat diferent. En quin sentit? Un jugador que durant 16 anys t’ha donat tant... Estàs obligat a arribar a un acord amb ell. No pot ser tan evident que les dues parts estiguin tan distanciades.”

“Com pot ser que el millor jugador de la història, que hem tingut la santa sort de gaudir, s’aixequi un dia i enviï un burofax perquè sent que no l’estan escoltant?”.

“Tot és massa xocant. Què està passant? Leo s’ho mereix tot. L’estadi nou ha de portar el seu nom i després el del patrocinador. Hem de preservar les nostres figures, no desprestigiar-les. Em posa dels nervis.”

Guardiola, Puyol, Xavi, Valdés: “Alguna cosa no s’està fent bé. A aquesta gent l’has de mantenir sempre, formen part de la història de club, l’han fet gran. Haurien de sumar, ser aquí.”

El 2-8: “Alguna cosa així quedarà marcada per sempre en la història del club. Els dirigents han de prendre decisions”.

Valverde: “Després de guanyar dues lligues i sent líders, fer fora l’entrenador a meitat de temporada, com a projecte, no em sembla coherent. A nosaltres [els capitans de l’equip] se’ns convoca a una reunió i se’ns transmet un missatge, i sembla que haguem d’aprovar-lo o desaprovar-lo, quan nosaltres vam dir: ‘Senyors, aquesta és una decisió que heu de prendre vosaltres’.”

El poder del vestidor: “El president ha de ser el primer i després l’entrenador ha de manar sobre els jugadors. Quan aquesta jerarquia es trenca, les coses no funcionen. Si els jugadors en algun moment hem tingut el poder és perquè altres persones no han volgut exercir-lo.”

Vot de censura: “El club està més viu que mai. Aconseguir 20.000 signatures amb la conjuntura actual és una barbaritat Quan cal votar? Aquí no m’hi fico. Si aniré a votar? Si, exerciré el meu dret com a soci.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)