Barça

Ronald Koeman

Entrenador del Barcelona

“No entenc com funciona el VAR a Espanya”

Bona part de les preguntes que Ronald Koeman va afrontar en la roda de premsa posterior al partit van tenir a veure amb el penal de Lenglet a Sergio Ramos que va suposar l’1-2. El tècnic holandès, que parla clar i no fuig d’estudi, va afirmar que la jugada li va semblar “decisiva”. “Tant de bo em puguin explicar el VAR a Espanya perquè ja s’han disputat cinc jornades i només ha entrat en contra nostre”, va dir Koeman, que va explicar els precedents accidentats del VAR amb el seu equip: “Ni en la jugada de Messi contra el Sevilla, ni en dues targetes vermelles contra el Getafe. Per això he preguntat a l’àrbitre al finalitzar el partit.” L’entrenador no s’explicava la inèrcia amb la qual va caure Sergio Ramos, en direcció contrària a l’agafada: “Si l’agafa de la samarreta cap endavant, no pot tirar-se cap enrere”, va resumir.

D’altra banda, Koeman també va afirmar que l’equip havia fet un bon partit, encertat a l’hora de buscar l’esquena de la defensa blanca. Tanmateix, el tècnic va defensar que els canvis que va fer en el segon temps buscaven més verticalitat. “Hem intentat donar més frescor a la banda, amb més velocitat i un contra un. I al davant, posar Griezmann amb Leo”, explicava Koeman, que va assumir els riscos que van comportar la sentència del Madrid.

CRÍTICA

El tècnic es queixa que el VAR mai ha assenyalat cap acció a favor del Barça

SUBSTITUCIONS

Koeman assumeix els riscos dels canvis que van comportar la sentència
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)