Barça

Pirlo: “No sé si Cristiano estarà llest per competir, si ho pot fer”

Champions League. El tècnic de la Juve confirma que avui se sabrà el resultat de l’últim PCR al portuguès

Andrea Pirlo, l’entrenador de la Juventus de Torí, ha explicat en roda de premsa que Cristiano Ronaldo, que es troba en quarantena per coronavirus, s’ha sotmès a un últim test PCR i aquesta nit es coneixerà el resultat definitiu. Si no és positiu, l’equip italià podria demanar a la UEFA que el portuguès pugui jugar demà contra el Barça, el segon partit de la lligueta de la Champions. “Esperem el resultat de el test. Si és negatiu, veurem el que fem. Però abans cal recuperar-lo. De moment tot està a l’aire. Quan tinguem el resultat, decidirem”, ha afegit el tècnic italià.

Pirlo, que encara la seva primera gran revàlida europea, després de debutar amb victòria (0-2) la setmana passada al camp del Dinamo Kíev, reconeix que, tot i que Cristiano pugui estar recuperat del coronavirus, no sap si està llest per competir després de dos setmanes sense jugar ni entrenar-se. “No és fàcil jugar després de quinze dies d’inactivitat, veurem. Esperem tenir aquest problema”, ha afirmat. El tècnic italià sí que ha reconegut les baixes del seu capità, Giorgio Chiellini, i de l’holandès Matthijs De Ligt: “Chiellini no estarà, segur. Bonucci? Veurem demà, però no està al màxim. I no hem rebut l’alta mèdica per a De Ligt.”

Enmig d’aquest panorama de baixes i dubtes, Pirlo ha advertit que els seus jugadors hauran de sacrificar-se per contenir al Barça. “Demà veurem a qui tindrem a disposició. El Barcelona és fort, compta amb grans campions i haurem de fer un gran partit sense poder comptar amb dos dels nostres defenses titulars: Chiellini i De Ligt. Tractarem de posar en les millors condicions als altres jugadors”, ha dit

Dues vegades campió d’Europa com a jugador, Andrea Pirlo no dubta a assenyalar el partit de demà com un dels que tots els futbolistes desitgen disputar: “Tenim l’oportunitat de jugar contra un gran club, amb grandíssims jugadors. Volem veure el nostre valor.” Amb tot, és conscient que el partit encara no és decisiu.

Preguntat per l’argentí Paulo Dybala, qui va jugar diumenge contra el Verona el seu primer partit com a titular, el tècnic de la Juve ha comentat que: “Dybala està bé, una mica cansat però això és normal si has jugat teu primer partit de l’any fa dos dies. Encara té temps per recuperar-se i per jugar demà. La seva posició és particular, es pot moure de manera lliure als tres quarts del camp. Veurem demà on el col·loco”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)