Barça

Koeman: “Si Cristiano pot jugar, serà una raó més per motivar-nos”

Champions League. El tècnic del Barça vol al portuguès damunt la gespa demà

Aquestes són les manifestacions de Ronald Koeman en la prèvia del Juventus - Barça que es disputarà demà a la nit, corresponent a la segona jornada de la lligueta de la Champions:

Quin partit s’espera?: “No serà decisiu. Serà un partit entre dos grans equips, que volen arribar lluny en aquesta Champions. És important aconseguir un bon resultat, fent el futbol que volem. Hem de buscar oportunitats, respectant el contrari.”

El dubte de Cristiano, el condiciona?: “Sempre vull els millors al camp i Cristiano és un gran jugador. No sé si estarà en condicions, no és la meva decisió, però tant de bo que jugui. El respecto molt. Si pot jugar, serà una rao més per a preparar-nos.”

El comitè de competició estudia les seves declaracions post clàssic: “No me’n penedeixo del que vaig dir. Ja vaig comentar que no vull parlar més sobre aquest tema. Ara l’important és el partit de demà.”

Afecta l’entorn enterbolit al vestidor?: “Quan vaig parlar amb el Barça per fitxar ja sabia seria un repte fàcil. Pels canvis que volem fer en el joc i en la plantilla i pel tema del covid. Només demano tranquil·litat i temps. Estem canviant moltes coses. Contra el Madrid, l’equip va estar molt bé durant 60 minuts. Entenc les crítiques després de l’1-2, però abans vam jugar amb molta ambició.”

Trincão o Dembélé en el lloc de Coutino?: “Tenim jugadors amb diferents característiques. Vull optar per gent que està físicament bé. Després hi ha el tema tàctic. Demà volem guanyar i, per això, hem de posar davanters.”

Arriscarà o serà conservador?: “Sempre jugo a guanyar. No és el mateix que jugar a l’atac i no pensar en defensar. Hem de dominar el partit i, amb bons atacants, fer mal. S’ha de buscar un equilibri.”

Pirlo: “Ha donat molts èxits a varis equips italians com a futbolista. Com a entrenador no puc opinar, perquè porta poc temps. Si entrena un gran com la Juve és per alguna cosa. Coincidim en què som nous en els nostres equips i l’inici de la Juve és similar al nostre. Qualsevol entrenador necessita tranquil·litat i temps. Tant de bo triomfi com a entrenador de la Juve.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)