Barça

Demà es constitueix la gestora

Crisi institucional. El ja expresident, Josep Maria Bartomeu, s’ha reunit avui amb Carles Tusquets, president de la comissió gestora, a qui ha posat al dia. Els dies 19 i 20 de desembre apareixen com a primera data per a la celebració de les eleciions

Josep Maria Bartomeu, ja expresident del Barça, s’ha reunit aquest matí a les oficines del club amb Carles Tusquets, president de la comissió gestora que ha de guiar el club fins a les eleccions. Bartomeu ha posat al dia a Tusquets. Poques decisions pot prendre la comissió gestora, però sí ha de portar el dia a dia del club. I en aquest dia a dia, hi ha un tema important, l’adequació salarial que la ja exjunta directiva va plantejar als treballadors del club, inclosos els esportistes professionals. Aquesta adequació, necessària en temps de coronavirus per la caiguda dràstica d’ingressos, es tracta de manera separada. Futbolistes per una banda i resta de treballadors per una altra. Les parts tenen fins el 5 de novembre per arribar a un acord.

Posteriorment, Tusquets, reunit amb el Síndic del Soci, Joan Manuel Trayter, ha aixecat acta amb el nomenament dels membres de la junta gestora, que està formada per membres de la comissió econòmica i de la comissió de disciplina. Els vuit membres són: Carles Tusquets (president), Joan Ramon Ramos (vicepresident), Joan Lluís García (tresorer), Josep Maria Mir (secretari), Miquel Lladó (vocal), Josep Maria Xercavins (vocal), Àlex Tintorer (vocal) i Sònia Cano (vocal).

La principal funció d’aquesta comissió és la convocatòria d’eleccions. S’hauran de celebrar en un mínim de 40 dies i un màxim de tres mesos. Com a possible primera data apareixen els dies 19 i 20 de desembre. Una altra possible data són els dies 9 i 10 de gener. La idea és que siguin com abans millor i la nova junta directiva ja podria prendre decisions en el mercat d’hivern.

La gestora quedarà constituïda demà a dos quarts de dotze del matí. Posteriorment, Tusquets compareixerà davant els mitjans de comunicació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)