Barça

“No acceptarem pressions”

Barça. Queda constituïda la comissió gestora que ha de guiar el club fins a les eleccions. El president, Carles Tusquets, diu que convocaran la votació quan creguin que les dates seran les millors perquè hi hagi una àmplia participació

Aquest matí ha quedat constituïda la junta gestora del Barça presidida per Carles Tusquets que ha de guiar el club fins a les properes eleccions. Posteriorment, el propi Tusquets ha comparegut acompanyat de Joan Manuel Trayter, Síndic del Soci, que entre d’altres coses ha explicat que més de 800 socis han mort durant la pandèmia de la Covid-19. També que aquesta serà la novena junta gestora de la història del club. “Hem sobreviscut a segrestos de jugadors, bombes i l’afusellament d’un president. La situació és difícil, però el club sempre ha sortit endavant”.

Tusquets, per la seva banda, ha estat clar en tres missatges. “Hem format la gestora només amb membre de les comissions econòmica i estatutària, sense membres de l’anterior junta, creiem que és el millor. Els exdirectius s’han posat a la nostra disposició per ajudar-nos en totes les tasques en les quals estaven treballant, segur que les aprofitarem. Incorporarem un membre de la comissió de transparència, però sense vot”. Una segona, més de caire econòmic. “La situació ésu delicada. No hi ha turisme i ens afecta molt. Treballarem tot el que puguem mentre estiguem aquí per redreçar la situació”. I una tercera pensant en les eleccions. “No acceptarem pressions per convocar les eleccions en un temps inadequat. Ho farem quan sigui millor. Volem que la propera junta tingui el màxim suport i treballarem perquè hi hagi la màxima participació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)