Barça

Araújo, tres setmanes de baixa

Lesió. El central uruguaià pateix una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta. Ronald Koeman es queda en dos centrals. Ter Stegen i Umtiti han fet part de l’entrenament amb el grup

Males notícies per a Ronald Koeman, que haurà d’afrontar els tres propers partits amb només dos centrals. Ronald Araújo va caure lesionat a Torí i les proves mèdiques que ha passat avui a Barcelona confirmen que pateix una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta. L’uruguaià estarà entre tres i quatre setmanes de baixa. Es perd segur els partits contra l’Alavés, el Dinamo de Kíev i el Betis i caldrà com evoluciona després de l’aturada de seleccions. Koeman, si té algun problema amb Piqué o Lenglet, haurà de posar De Jong en la posició de central, com ja va fer a Torí en la segona part.

Les bones notícies per a l’holandès en l’entrenament d’aquesta tarda han estat que Ter Stegen i Umtiti han fet part de la sessió amb el grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)