Barça

Xavi Vilajoana presenta demà la seva candidatura

Eleccions al Barça. Vilajoana, que ha format part de la junta de Bartomeu en els últims anys, es presentarà de forma oficial aquest dijous i ha enviat una carta oberta als socis

La cursa electoral cap a la presidència del FC Barcelona afegirà demà oficialment un nou precandidat. Xavi Vilajoana anunciarà demà al matí (11 h) que es presenta a les eleccions. Ho farà en un acte telemàtic que tots els aficionats i socis del club podran seguir en directe a través del lloc web https://candidaturaxavivilajoana.com.

Vilajoana, format com a futbolista de futbol i de futbol sala al planter del Barça, ha format part de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu en els últims anys on ha tingut un paper rellevant dins l’àrea de futbol formatiu i també del futbol femení.

El precandidat ha escrit una carta adreçada als socis abans de la presentació de demà. Aquest és el seu escrit:

“Encara recordo quan el meu pare em deia ‘ser del Barça és un sentiment absolutament irracional. Una passió que neix, creix i avança durant tota la vida dels culers’. Em sembla la descripció perfecta que relata l’amor incondicional i etern cap al club. Sens dubte, l’origen i la més important de les raons per presentar-me a president del Barça.

Com a soci he tingut l’honor de defensar al terreny de joc els colors blaugrana, i he sentit el que suposa jugar amb l’escut literalment brodat al cor. Fer el pas per assolir ara la presidència del millor i més gran club del món significa aportar un lideratge generós i compromès. Em pregunto què en pensaria el nostre admirat Joan Gamper d’aquesta meravellosa coincidència: del camp a la presidència.

Durant divuit anys, el Barça va formar part del dia a dia de la meva família. Uns anys on el meu pare, com a directiu, va posar la seva força de joventut al servei del club. Les meves set temporades com a jugador, sempre restaran inesborrables en la meva memòria. Competint tant en futbol com en futbol sala, en aquest últim com a capità del primer equip.

Durant vuit anys, la professionalització i gestió de la secció de futbol sala del Barça, va ocupar gran part de les meves il·lusions. Amb diferents juntes directives, el meu compromís envers el club sempre ha estat una prioritat vital. En la darrera època, he liderat la gestió del talent de La Masia, del futbol formatiu i del futbol femení, que són i seran cabdals per als futurs èxits del nostre club, així com el símbol que ens distingeix i que ens fa únics al món.

Els socis sempre han estat l’essència i el batec de la història del Barça i estic convençut que valoren la cultura de l’esforç i el compromís que ens són propis.

La suma de tot aquest coneixement i experiència, als quals afegiré lideratge i valor, m’encoratgen amb força i responsabilitat per assumir la presidència del Futbol Club Barcelona”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)