No hi ha ningú que les pari

1a divisió femenina. Cata Coll va ser clau, aturant un penal en l’inici del partit, i van marcar Patri, Jenni Hermoso, des dels onze metres, i Martens

BARÇA 3 ATL. MADRID 0

BARÇA:Cata Coll; Marta Torrejón (Crnogorcevic, 86’), Andrea Pereira, Mapi León, Leila Ouahabi; Aitana Bonmatí (Lieke Martens, 63’), Patri Guijarro (Hamraoui, 78’), Alexia Putellas; Caroline Graham Hansen, Jennifer Hermoso (Oshoala, 63’) i Mariona Caldentey (Vicky Losada, 86’).ATL. MADRID:Peyraud-Magnin; Laia Aleixandri, Tounkara, Van Dongen, Strom; Meseguer, Moore (Santos, 46’); Amanda Sampedro (Laurent, 71’), Duggan (Knaak, 46’); Deyna Castellanos (Elena, 85’) i Ludmila.GOLS:1-0 (30’) Patri Guijarro. 2-0 (34’) Jennifer Hermoso (p). 3-0 (84’) Lieke Martens.ÀRBITRE:Rivera Olmedo. T.G.: Marta Torrejón, Tounkara i Ludmila,

L’Atlético de Madrid tampoc va ser cap obstacle per a l’imparable Barça de Lluís Cortés, que, després dels resultats de la jornada d’ahir, no és líder amb dos partits menys per la victòria del Granadilla sobre el Real Madrid. La tarda al Johan Cruyff va començar, però, amb un ensurt: en el minut 6, Marta Torrejón va tocar la pilota clarament amb la mà a dins de l’àrea i l’àrbitre no va dubtar a xiular penal. Cata Coll va aparèixer aleshores per aturar el llançament de l’exblaugrana Toni Duggan i allargar la ratxa d’imbatibilitat.

El Barça va dominar i va arribar a l’àrea rival amb perill i amb insistència, però no va obrir el marcador fins a la mitja hora de joc. Ho va fer Patri Guijarro, autora també del primer gol contra el Real Madrid, resolent molt bé una acció a dins de l’àrea amb un xut creuat. Només tres minuts després, sense temps de reacció per a l’Atlético de Madrid, Jennifer Hermoso augmentava la diferència en transformar un altre clar penal, també per mans, de Tounkara. El 2-0 amb què acabava la primera part feia justícia al que havia passat damunt del terreny de joc.

Les colchoneras es van fer invisibles amb el resultat en contra, impotents davant d’un Barça que continuava a la seva, governant el partit i creant perill. De fet, només la falta d’encert va fer que el resultat no fos, una vegada més, d’escàndol. En el minut 54, les blaugrana van batre el seu rècord d’imbatibilitat, acumulant més de 891 minuts sense encaixar cap gol i el van deixar en 927. I en el minut 84, Lieke Martens, que havia entrat per Aitana en la segona part, va sentenciar el duel en una impecable acció de control orientat i xut.

El Barça va batre el seu rècord d’imbatibilitat i ja porta 927 minuts sense encaixar