Barça

Luis Suárez, baixa per a dissabte

Covid-19. La federació uruguaiana va anunciar ahir que el davanter havia donat positiu de coronavirus i es frustra el seu esperat retrobament amb el Barça, equip del qual va ser convidat a marxar a l’estiu

Luis Suárez no es podrà retrobar dissabte amb el Barça en el partit que els de Ronald Koeman jugaran contra l’Atlético de Madrid en el Wanda Metropolitano després que la federació uruguaiana va anunciar que el davanter havia donat positiu de coronavirus. També van donar positiu el porter de Cerro Porteño, Rodrigo Muñoz, i el cap de premsa de la selecció, Matías Faral. Suárez, que ja no podrà jugar contra la selecció del Brasil a Montevideo en la quarta jornada de la fase de classificació per al Mundial del 2022, es troba bé i és asimptomàtic i haurà de complir tots els protocols.

La notícia es va donar un dia després que la mateixa federació va anunciar el positiu del jugador del Palmeiras, Matías Viña, així que no es descarta que els dies vinents hi pugui haver nous positius. De fet, en les xarxes socials s’ha pogut veure Suárez fent vida normal abans de saber que era positiu amb els seus companys, entrenant-se i fins i tot compartint mate. A l’Atlético de Madrid existeix la preocupació que un altre dels seus jugadors, Lucas Torreira, també pugui donar positiu. Estan tranquils pel que fa a José María Giménez, perquè el central ja va passar la malaltia.

El de dissabte era el primer partit de Luis Suárez contra el Barça després que el davanter se’n va anar a l’estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)