Barça

Coutinho rep l’alta mèdica

Recuperat. El brasiler, lesionat des del dia del clàssic, torna a una convocatòria

Philippe Coutinho és la gran novetat en la convocatòria pel partit contra l’Atlético de Madrid que el Barça de Koeman jugarà demà al Wanda Metropolitano (21 h). El futbolista brasiler ha rebut aquest matí l’alta mèdica després de l’entrenament fet a la ciutat esportiva Joan Gamper.

Coutinho portava exercitant-se amb el grup durant tota la setmana i suposa un reforç important per a Koeman en atac i més després de la lesió d’Ansu Fati el dia del Betis. Coutinho va lesionar-se el dia del clàssic, el 24 d’octubre, i ha estat gairebé un mes apartat dels terrenys de joc. Koeman ha reconegut en roda de premsa que si ho considera oportú, pot ser titular contra l’Atlético.

La convocatòria

La llista de convocats per viatjar demà a Madrid és la següent: Ter Stegen, Neto, Arnau Tenas, Dest, Piqué, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Roberto, Junior, Mingueza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)