Barça

Messi, visiblement afectat en el minut de silenci a Maradona

Dol. La plantilla del Barça guarda un respectuós minut de silenci en memòria de Diego Armando Maradona en l’entrenament d’avui

La primera plantilla del FC Barcelona ha tornat aquest matí als entrenaments amb la vista posada en el partit de lliga d’aquest diumenge al Camp Nou contra l’Osasuna (14 h). Abans d’iniciar la sessió, tots els futbolistes i l’staff han guardat un solemne minut de silenci en memòria de Diego Armando Maradona. Respecte màxim de tota la plantilla envers un mite del futbol. Especialment afectat estava Leo Messi.

Messi serà precisament una de les novetats pel partit d’aquest cap de setmana, juntament amb Frenkie de Jong, després que tots dos no viatgessin a Kíev per descansar. Sergio Busquets, lesionat dies enrere amb la selecció en el partit contra Suïssa, encara no té l’alta mèdica i és dubte pel partit contra l’equip de Pamplona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)