Barça

Vilajoana presenta el programa a les penyes

Eleccions. Xavi Vilajoana presenta els eixos vertebrals de la seva candidatura al món penyístic i anuncia el lema ‘Futur amb ADN Barça’

“El món penyístic és un actiu clau del nostre club, un dels nostres motors, i les penyes han de ser les nostres ambaixades fora de Catalunya. Tinc molts bons records de l’època en què el meu pare era directiu del Barça i de les seves vivències amb les penyes, unes vivències que he pogut experimentar en primera persona en els anys en què he estat al club”. “El Barça del futur ha d’estar lligat als nostres orígens, al nostre codi genètic, als nostres valors, al nostre estil de joc, al nostre model de propietat, a la nostra gent i al nostre territori.” Són paraules del precandidat a la presidència Xavi Vilajoana en la seva trobada amb els trenta presidents del consell de penyes, el representant de la agrupació de les setze penyes futbolístiques i els representants de la graderia d’animació i l’Agrupació Barça Jugadors. Vilajoana va presentar-los el seu programa electoral i va anunciar el lema de la seva candidatura: Futur amb ADN Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)