Barça

El problema dels centrals no és tan greu

Barça. Araujo, que va fer part de l’entrenament amb el grup, rebrà l’alta en breu i Lenglet només té un esquinç de grau 1 al turmell

La imatge de Clémént Lenglet sortint a peu coix, diumenge passat, en el partit contra l’Osasuna, va encendre els llums d’alarma. Lesionats Piqué i Araujo i sense la seguretat que Umtiti retorni en plena forma, la possibilitat d’una lesió de consideració del francès deixava Ronald Koeman encara més mancat d’efectius per a una zona tan important com és l’eix defensiu. Per sort, com va anunciar el tècnic holandès diumenge, a la sala de premsa, el problema de Lenglet no és tan greu com podia semblar. L’exploració mèdica que se li va fer ahir revela que té un esquinç de grau 1 al turmell dret que el deixarà lluny dels terrenys de joc per un període màxim de deu dies. De fet, amb una mica de sort, fins i tot, podria jugar a Cadis, dissabte vinent, a les 21 h. Ahir ja va treballar al gimnàs.

La bona notícia sobre l’estat físic de Lenglet no va arribar sola, ja que en la sessió matinal d’ahir va quedar clar que Ronald Araujo està a punt de rebre l’alta mèdica. L’uruguaià, que es va fer una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta en el Juve-Barça del 28 d’octubre passat, va començar a fer una part de l’entrenament amb el grup i, pel que sembla, la va completar amb bones sensacions. Si avui continua igual, formarà part de la llista per al partit de Champions de demà, contra el Ferencváros a Budapest, i si Koeman ho considera oportú, podria fer-lo jugar al costat d’Óscar Mingueza al centre de la defensa. L’opció més probable és, però, que Frenkie de Jong canviï la seva demarcació per jugar de central.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)