Barça

La gestora concreta el calendari electoral

Eleccions. Entre el 23 de desembre i l’11 de gener es recolliran les signatures i entre el 15 i el 22 de gener tindrà lloc la campanya

Un cop consensuada amb la Generalitat la data del 24 de gener per celebrar les eleccions a la presidència del club, la comissió gestora del FC Barcelona segueix concretant el calendari de la fita electoral. Segons el comunicat que ha publicat aquesta tarda, la setmana del 14 de desembre està previst l’inici d’aquest calendari: dilluns 14 està prevista la reunió per aprovar la convocatòria i dimecres 16, la publicació oficial de la convocatòria. “D’aquesta manera, entre el 23 desembre i l’11 de gener hi hauria la recollida de signatures de suport; i entre el 15 i el 22 de gener, la campanya electoral”, diu la nota publicada pels mitjans del club.

“Les poblacions on s’ubicaran els col·legis electorals seran: a Barcelona, a les instal·lacions del Camp Nou, a Tarragona, Tortosa, Lleida, Girona i a Andorra. A la resta de l’Estat, s’instal·laran a Madrid, Sevilla, València i Palma de Mallorca”, hi afegeix. “Aquests dies es concretarà la disposició exacta dels diferents punts de votació i els protocols específics per a cadascuna de les seus. Amb el PROCICAT es farà la revisió del protocol final així com el de cada seu”, diu també. “En el cas de les seus de fora de Catalunya, s’estan fent les gestions necessàries per garantir l’adaptació a la realitat sanitària i a la legislació de cada comunitat. En aquesta tasca, el Club compta amb la col·laboració del Consell Superior d’Esports, de la Reial Federació Espanyola de Futbol i de la Federació Catalana de Futbol”, conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)