Naufragi del Barça a Cadis (2-1)

Barça. Dues errades defensives condemnen l’equip de Koeman, que ja es troba a 12 punts de l’Atlético

El Barça ha caigut a Cadis (2-1) en un partit en què ha pagat molt cares dues errades en defensa. L’equip de Ronald Koeman, avui amb Messi i sense rotacions, no ha confirmat el bon moment que va insinuar contra l’Osasuna i a la Champions, i queda a dotze punts del lider de la lliga, que és l’Atlético.

El Cadis ha colpejat primer, i molt aviat. Ha estat en una acció a pilota aturada, en la primera arribada i aprofitant una badada defensiva: Mingueza ha rebutjat contra la porteria de Ter Stegen un córner, el porter ha fet un segon refús com ha pogut i Álvaro Giménez ha rematat a la xarxa en el segon pal. Després, l’equip d’Álvaro Cervera s’ha defensat amb ordre i molta eficàcia i ha aconseguit arribar al descans amb avantatge en el marcador.

Koeman ha volgut sacsejar el seu equip en el descans i ha fet entrar Pedri i Dembélé per Mingueza i Coutinho. El Barça ha picat pedra, ha aculat el seu rival i l’empat ha arribat abans que s’hagi jugat el primer quart d’hora de la represa. L’ha fet Pedro Alcalà en pròpia porta, després d’una centrada de Jordi Alba. De seguida, però, el Cadis ha tornat a marcar. Una errada clamorosa de Lenglet ha facilitat el gol de Negredo: el francès s’ha deixat robar la pilota a dins de l’àrea, després d’un servei de banda de Jordi Alba, i el davanter del Cadis no ha perdonat.

Des d’aleshores fins el final, tot i que el Barça ha acabat amb dos defenses i no ha deixat d’atacar, el Cadis ha sabut defensar-se, gràcies a unes línies molt ben ordenades i a un porter colossal: Ledesma.