Barça

Rousaud no passa el tall

Emili Rousaud cau de la cursa electoral perquè les anul·lacions de les seves butlletes no li permetran arribar a les 2.257 necessàries per ser proclamat candidat per la junta electoral. Ho avançat Catalunya Ràdio. Hauria quedat a 60 signatures de poder continuar viu en les eleccions. Rousaud, però, no ha estat informat per la junta electoral. Per demà ha convocat una roda de premsa.

De fet, al llarg del dia ja hi ha hagut polèmica amb la candidatura de Rousaud. Durant el procés de validació una papereta de suport a Agustí Benedito va aparèixer entre les 2.510 que Rousaud va entregar al club dilluns passat. El més curiós és que Benedito ni tan sols va acudir a l’Auditori 1899 a entregar-les. Rousaud ha contestat a la polèmica a través d’un comunicat. Diu que ignorava com havia aparegut la butlleta i no creu que es tracti d’un fet fortuït, sinó d’una pràctica malintencionada de tercers. “Sospitem que som víctimes d’una guerra bruta perquè no interessa que participi en la campanya electoral.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)