Barça

Font aposta per l’ajornament dels comicis

Eleccions. El candidat diu que, més enllà d’interessos partidistes, s’ha de preservar el dret a vot del soci

El candidat a les eleccions per la presidència del Barça, Víctor Font, ha afirmat que la junta gestora hauria de preservar la salut i el dret a vot dels socis i que, per això, s’haurien de posposar les eleccions. Font ha afirmat que qualsevol opinió en un altre sentit és partidista i només atén a interessos personals. “A nosaltres ens interessa, des del punt de vista de la candidatura, més temps perquè els socis ens coneguin però, deixant de banda qualsevol interès, el més raonable és que les eleccions no es celebrin en plena onada”. Font diu que ha parlat amb epidemiòlegs i amb experts de la Generalitat i tothom coincideix que, des del punt de vista sanitari, les eleccions no s’haurien de celebrar en plena tercera onada. “Estem al mig de la tercera onada, a pocs dies de les eleccions, en una situació en què malauradament el dret a votació no estarà garantit”, explica l’empresari granollerí que considera que la situació s’agreuja pel fet que hi ha més de 40.000 socis de més de 60 anys: “Donada la situació, molts socis no sortiran de casa per votar”.

Font insisteix també en les seves propostes per garantir una participació més alta, com ara el vot electrònic o el vot per correu. “És cert que no està contemplat en els estatuts o en la llei de l’esport però ara estem en una situació d’excepcionalitat en el qual es contemplen altres mesures que es donaran en les eleccions”, afirma i insta a que les tres candidatures col·laborin amb el club per intentar superar les adversitats derivades de la pandèmia i garantir una participació plural.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)