Barça

L'Athletic deixa el Madrid fora de la final de la supercopa (1-2)

Dues errades de Lucas Vázquez donen dos gols de renda a l'equip basc, que és capaç de resistir tot i el gol de Benzemá en el tram final

L’Athletic Club serà el rival del Barça a la final de la supercopa el proper diumenge a Sevilla. Els bascos, amb una primera meitat de gran nivell, han sorprès un Real Madrid molt passiu, que ha encaixat dos gols de Raúl García i que, malgrat ha reaccionat en la represa, ja no ha pogut recuperar el temps perdut.

Molt agressiu des de l’inici, amb l’intenció de forçar l’errada en el Real Madrid, l’Athletic ha trobat el punt feble de l’equip de Zidane en un Lucas Vázquez que s’ha equivocat per partida doble, primer amb una pèrdua en sortida de pilota que ha permès Raúl García obrir el marcador i després cometent un penal innocent sobre Íñigo Martínez que ha permès al jugador navarrès fer doblet i enviar a la lona un Real Madrid amb Sergio Ramos amb molèsties i incapaç de donar sentit al seu futbol.

Sense més remei que modificar el panorama de partit, el Madrid ha guanyat en intensitat amb el pas dels minuts i ha acabat encongint un Athletic que ha vist com Marco Asensio estavellava dues pilotes a la fusta, com Benzemá retallava distàncies a falta d’un quart d’hora per al final i com havia de contenir la respiració en un tram final en què Benzemá novament ha vist com li anulaven un gol per fora de joc i com Sergio Ramos enviava una rematada de cap a prop del pal d’Unai Simón. Finalment, però, l’Athletic ha fet bona la seva bona primera part i se cita diumenge amb el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)