Barça

Eleccions ajornades i avui a les 19h cimera per trobar nova data

Eleccions. El Barça ha demanat a la Generalitat cobertura legal per poder votar per correu ordinari, cosa que l’actual Llei de l’Esport no permet. El govern ho estudiarà però la data de les eleccions variarà igualment per la impossibilitat actual de sortir del municipi; la Generalitat és estricte en aquest darrer punt

Les eleccions a la presidència del FC Barcelona no es faran el 24 de gener. Oficial. Ara sí. El Barça i la Generalitat acaben d’emetre un comunicat conjunt. Queden ajornades i serà aquesta tarda quan teòricament es decidirà la nova data en la reunió que el club mantindrà amb els tres candidats oficials: Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa.

Aquest matí el club s’ha reunit amb la Generalitat i davant la situació actual de confinament municipal, el Barça ha exposat que gairebé la meitat de la massa social no podria votar en la data actual per les restriccions de mobilitat. El govern també ha ofert el seu punt de vista i veu lògic un ajornament per a situació actual de la pandèmia. El Barça ha demanat a la Generalitat cobertura legal per tal que els socis puguin votar per correu ordinari. A dia d’avui la Llei de l’Esport no permet aquesta via. Encara que la Generalitat permetés aquesta opció –s’ha compromès a estudiar-ho–, la data de les eleccions s’ha de modificar igualment per una qüestió logística i legal.

La reunió entre la Comissió Gestora i els tres candidats se celebrarà a les set de la tarda. En la trobada d’aquest matí hi han assistit Meritxell Masó, Secretària General del Departament de Presidència, Marc Ramentol, Secretari General del Departament de Salut, Beth Abad, Secretària General del Departament d’Interior, Gerard Figueras, Secretari General de l’Esporti i l’Activitat Física, altres càrrecs directius i tècnics dels respectius departaments, i per part del FC Barcelona hi eren Carles Tusquets, President de la Comissió Gestora, Joan manuel Trayter, Síndic del soci, i Òscar Grau, CEO del club.

En la reunió d’aquesta tarda també es debatrà com governar el club fins a la nova data de les eleccions, amb temes calents damunt la taula com els fitxatges en el mercat d’hivern, en concret el cas Èric Garcia. També es parlarà de temes econòmics i la opció de demanar una via de crèdit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)