Barça

Koeman s’endú tota la plantilla a Sevilla

Supercopa. També es desplacen els lesionats de llarga durada, Piqué, Coutinho, Ansu Fati i Sergi Roberto, i Messi, que no està descartat a l’espera de les seves sensacions en la sessió de demà

El primer equip del Barça ja prepara la final de la Supercopa d’Espanya de diumenge a Sevilla. Els jugadors que van ser titulars contra la Real Societat han fet treball de recuperació post partit, mentre que la resta han fet un partit d’entrenament contra una barreja de jugadors del Barça B i del Juvenil A. No hi ha participat Leo Messi, que ha realitzat treball específic a l’espera de si podrà arribar a temps d’ajudar als seus companys en el primer partit a caixa o faixa de la temporada. El que si que està clar és que l’argentí formarà part de l’expedició que demà viatjarà cap a Sevilla.

De fet, Ronald Koeman ha decidit que sigui tota la plantilla la que es desplaci perquè en joc hi ha un títol i és un magnífic moment per fer companyonia i perquè hi hagi el millor ambient possible en l’expedició. També hi seran els lesionats de llarga durada; Piqué, Coutinho, Ansu Fati i Sergi Roberto. Hi ha moltes esperances posades en endur-se la Supercopa, un títol menor però que el Barça no vol deixar escapar com va quedar demostrat en les imatges del grup celebrant la classificació després d’una tanda de penals on va brillar Ter Stegen aturant-ne dos i Riqui Puig marcant el cinquè i definitiu.

L’equip entrenarà demà a les sis de la tarda a l’estadi de La Cartuja. Un cop finalitzi, Koeman donarà la llista de convocats, que serà de 20 futbolistes. Serà en aquell moment quan es podrà comprovar si Leo Messi està entre els escollits. Tant el tècnic com el futbolista esperaran fins al final abans de prendre una decisió. Com en tantes altres ocasions, dependrà molt de les sensacions que tingui Messi, que són les que precisament el van fer aturar-se i no disputar la semifinal contra la Real Sociedad. No va estar ni a la banqueta per evitar riscos amb el seu bíceps femoral. Ahir va fer una visita als metges i aquests li van confirmar que la lesió és poc important.

Ara bé, tractant-se d’una final i amb un títol en disputa, Messi prefereix apurar les seves opcions encara que és plenament conscient que ho té molt complicat per ser sobre la gespa al costat dels seus companys. Però vol esperar a provar-se abans de decidir. Koeman tampoc tira la tovallola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)