Barça

La Junta Electoral ratifica la suspensió provisional del procés electoral

Eleccions. El club ha emès un comunicat que constata la impossibilitat de celebrar eleccions amb la data prevista inicialment

La Junta Electoral del FC Barcelona, arran de la reunió mantinguda ahir entre la Comissió Gestora del club i la Generalitat, ha rebut la comunicació de la Comissió Gestora per la qual constata la impossibilitat de celebrar les eleccions a la Junta Directiva del club segons el calendari establert, previstes per al dia 24 de gener, i suspèn provisionalment el procés electoral.

Des del club s’ha emès avui el següent comunicat:

“D’acord amb l’article 44.4.c dels Estatuts del Futbol Club Barcelona, la Junta Electoral vol manifestar:

1. La decisió de posposar el procés electoral correspon exclusivament a l’òrgan convocant d’aquest. Ja sigui la Junta Directiva o bé la Comissió Gestora, d’acord amb l’article 43 dels Estatuts del Club.

2. La necessitat de dotar el Club, al més aviat possible, d’una Junta Directiva amb plens poders i capacitat per prendre decisions en un moment tan important per a la història del Club.

3. La urgència que la Comissió Gestora del Club i la Generalitat acordin les mesures legislatives necessàries per poder garantir el dret a vot de tota la massa social el més aviat possible. Així mateix, dona suport a la proposta feta per la Comissió Gestora a la Generalitat de Catalunya perquè faci i implementi urgentment les modificacions oportunes per tractar d’implementar el vot per correu. Creiem que una mesura així garantiria la possibilitat de votar en la nova data proposada amb independència de la situació sanitària provocada per la pandèmia.

4. La constatació de l’obsolescència de l’actual procediment electoral i la necessitat que aquest sigui modernitzat prioritàriament i urgentment d’acord amb mitjans disponibles actualment.

5. Que es posa a la disposició del Club perquè en el termini més ràpid possible es pugui continuar amb aquest procés electoral.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)