Barça

Toni Freixa: “Èric Garcia? Aviat vam estar d’acord”

Eleccions. El candidat ha elogiat de nou avui el paper de la Comissió Gestora, ha confirmat la cordialitat amb Laporta i Font en la reunió d’ahir i ha criticat que l’actitud d’alguns precandidats

A diferència de Joan Laporta i Víctor Font, Toni Freixa va preferir no fer declaracions ahir després de la reunió que tots tres candidats van mantenir al Camp Nou amb Carles Tusquets i en la qual es va acordar l’ajornament de les eleccions amb la nova data del 7 de març com a favorita ara mateix. Freixa sí ha parlat avui en una roda de premsa concedida a la seva seu electoral. Aquestes han estat algunes de les seves valoracions:

“La reunió d’ahir va ser cordial i ara comença una nova etapa on buscarem el consens i l’exercici de responsabilitat per part dels tres candidats i de la Comissió Gestora”. “Si tot va bé les eleccions es faran el 7 de març, si la situació millora els socis podran anar a votar i si seguim igual hi haurà més punts de votació i hem demanat a la Generalitat que habiliti legalment el vot per correu”.

Freixa ha estat crític amb tots els precandidats que han decidit no presentar les signatures o destruir-les: “Hem assistit a episodis d’irregularitats en tot el procés. Això ens obliga a pensar en una possible reforma d’estatuts perquè la condició de precandidat no es pugui adquirir d’una manera tan fàcil. Que tinguem que destacar el fet que Xavi Vilajoana fes el que va fer és remarcable. Dels nou precandidats només els tres candidats i Vilajoana hem culminat el procés. Els altres cinc no ho han fet. Cal reflexionar-hi”.

Pel que fa a la negativa de fitxar Èric Garcia en aquest mercat d’hivern, en una decisió consensuada per la Gestora i els tres candidats, Freixa ha dit el següent: “El tema de l’operació d’Èric Garcia va ser una part molt breu de la reunió perquè aviat vam estar d’acord que no s’havia de fer aquesta operació.”

Com ja va fer ahir a través d’un comunicat, Toni Freixa ha tornat a posar en valor el rol de la Comissió Gestora: “Són socis que estan al servei del club. Van prendre possessió a finals d’octubre i podien haver esgotat el termini de tres mesos fins al 21 de gener, però només van gastar un mes i mig. I en aquest mes i mig van estar negociant amb els jugadors del primer equip l’ajornament dels salaris. Per la nostra part li enviem tot el nostre suport a la Comissió Gestora”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)