Barça

Messi, dos partits de sanció

Supercopa. L’argentí, castigat pel comitè de competició per la targeta vermella que va veure contra l’Athletic, es perdrà els partits contra el Cornellà i l’Elx. El Barça presentarà recurs

Carmen Pérez, presidenta i jutgessa única del comitè de competició, va sancionar ahir Leo Messi amb dos partits, com a càstig per la targeta vermella que l’argentí va veure en l’últim minut de la pròrroga de la final de la supercopa. El capità blaugrana va donar un cop amb la mà a Villalibre. Carmen Pérez va fer cas del que va escriure l’àrbitre del partit, Gil Manzano, a l’acta, però no va atendre les al·legacions presentades pel Barça. La presidenta i jutgessa única del comitè ha considerat que Messi es va treure del damunt Villalibre quan aquest el pressionava i no ha considerat el cop de l’argentí com una agressió. Si hagués estat així, la sanció mínima hauria estat de quatre partits. Messi, que no havia estat expulsat mai amb la samarreta del Barça, es perdrà el partit de copa de demà contra el Cornellà i el de lliga de diumenge a Elx.

El Barça va anunciar que presentarà recurs contra la decisió del comitè de competició. L’objectiu és que la sanció quedi en un partit, però sembla difícil que prosperi. Per l’acció i pel redactat de l’acta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)