Barça

El Barça sua de valent per guanyar a Cornellà (0-2)

Copa. Un gol de Dembélé i un altre de Braithwaite, a la pròrroga, decideixen una eliminatòria en la qual Ramon, el porter dels del Baix Llobregat, ha estat la figura, amb dos penals aturats

El FC Barcelona estarà en el sorteig dels vuitens de final de la copa després d’eliminar, a la pròrroga, el Cornellà. Un golàs d’Ousmane Dembélé, en el 93, i un altre de Martin Braithwaite, en el 120, han decidit l’eliminatòria. Triomf sofert de l’equip de Ronald Koeman, que ha desaprofitat moltes oportunitats. Ramon, el porter local, ha aturat dos penals i ha estat la figura indiscutible.

El partit ha tingut el guió esperat: el Barça s’ha quedat amb la pilota i el Cornellà s’ha tancat molt bé, buscant les seves opcions al contracop. No hi ha hagut arribades a les àrees fins al tram final de la primera part. La més clara l’ha desaprofitat Miralem Pjanic des del onze metres, a cinc minuts del descans, després que Estellés fes penal Araujo. Una sensacional aturada de Ramon ha evitat el gol blaugrana.

Koeman ha mirat d’eixamplar el camp a la segona part i ha fet entrar Dembélé. El duel s’ha obert i hi ha hagut jugades a les dues àrees. La més clara ha tornat a ser per al Barça, en un altre penal errat, aquesta vegada, precisament per Dembélé: Ramon no s’ha mogut del centre de la porteria i ha refusat el xut del francès.

El cas és que s’ha arribat al final dels 90 minuts sense gols i que la pròrroga s’ha iniciat amb dues accions protagonitzades per Dembélé: en la primera, Ramon li ha tornat a negar el gol; en la segona, la pilota ha entrat per l’escaire. Des d’aleshores fins al final el Barça ha pogut fer el segon, però no ho ha aconseguit fins al minut 120, en una acció culminada per Braithwaite. Aleshores el Cornellà jugava amb un home menys per expulsió d’Estellés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)