Barça

Rècord de partits a fora

Barça. Mai abans el FC Barcelona havia disputat vuit partits consecutius lluny del Camp Nou, com haurà succeït dimecres vinent, amb la visita al Rayo Vallecano en la copa

Fins ara, el nombre màxim de partits consecutius com a visitant que havia disputat el Barça en la seva història eren quatre, concretament els anys 2014 i 2019. Aquest mes de gener, però, la xifra quedarà superada amb escreix. De fet, es doblarà. I és que el calendari d’aquesta temporada, marcat per la pandèmia, ha fet passar l’equip de Ronald Koeman durant les tres últimes setmanes per Osca, Bilbao i Granada, en la lliga, per Còrdova i Sevilla, on s’ha enfrontat a la Real Sociedad i a l’Athletic en la supercopa d’Espanya, i per Cornellà, en els setzens de la copa. Avui jugarà a Elx, de nou en la lliga, i dimecres tancarà el cicle de partits lluny del Camp Nou a Vallecas, contra el Rayo, per disputar, a partit únic, els vuitens de la copa. Vuit partits en total. Koeman en parlava ahir, a la sala de premsa, quan feia balanç d’aquest inici del 2021: “És una xifra brutal, una bogeria. Tenim una nota alta el mes de gener: exceptuant el resultat final de la supercopa, la resta de partits els hem guanyat. L’equip ha complert i ha demostrat que és fort.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)