Barça

Toni Freixa es veu favorit

Eleccions. El candidat fa pública una enquesta feta pel seu equip que li dona el 42% de la intenció de vot. Avui es reuneix la gestora i confirmarà el 7 de març com a data de la votació

La comissió gestora del FC Barcelona es reuneix avui. Està previst que confirmi que les eleccions a la presidència del club, que s’havien d’haver fet diumenge passat però van quedar ajornades, se celebrin el 7 de març, sempre que no hi hagi confinament municipal.

Ahir, Toni Freixa, líder de la candidatura Fidels al Barça, va fer pública una enquesta feta pel seu equip, segons la qual, guanyaria les eleccions. La mostra es va fer via telemàtica i hi van participar 710 socis de l’entitat. Segons l’enquesta, Freixa té una intenció de vot del 42%, Joan Laporta, del 32%, i Víctor Font, del 17%. El 9% dels socis que van participar en la mostra no tindrien decidit el vot. L’enquesta es va fer diumenge entre les dotze del migdia i la mitjanit.

El mateix candidat va valorar la mostra de manera molt positiva. “Obrir les portes del Barça SA, com apunta l’eix Laporta-Font, amb propostes de capitalització impossibles de retornar i la pèrdua per sempre de part capital dels negocis del club, és una perspectiva per la qual els nostres socis no votaran. Els socis veuen en Fidels al Barça un present capaç de trobar les millors solucions, austeres, efectives i sòlides”, diu l’advocat, que continua donant les raons del suport al seu grup: “Electoralment estem sols davant les amenaces de perdre el Barça dels 121 anys d’història que representen Laporta i Font, però comptem amb la força dels socis, que no renunciaran al club que hem forjat des de Gamper amb total independència dels grans lobbies que avui mouen el món”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)