Barça

Koeman: “La copa és el camí més curt per guanyar un títol”

Barça. L’holandès subratlla la importància de l’eliminatòria d’aquesta nit, al camp del Rayo

En la prèvia de la visita al Rayo Vallecano, per disputar, a partit únic, els vuitens de final de la copa, aquestes han estat les manifestacions del tècnic del FC Barcelona, Ronald Koeman:

El Rayo: “No crec que sigui de categoria inferior, tot i que juga a segona. És un equip amb futbolistes de primera, serà complicat. Haurem d’estar molt bé, molt concentrats, per poder passar.”

Rotar o no?: “Depèn dels jugadors, de si estan tocats o cansats, que tingui raons per posar-ne d’altres. Si no, estem en un moment important de la temporada. Decidirem un equip fort, per passar l’eliminatòria. Sabem que és el camí més curt per guanyar alguna cosa.”

La copa, una oportunitat?: “No depèn de si Madrid i Atlético no hi siguin. Hi ha altres equips que sí hi són i que són molt forts. Per altra banda, és un avantatge per al Madrid i l’Atlético, perquè tindran unes quantes setmanes en què es podran concentrar en els parits de lliga. Però jo prefereixo jugar cada tres dies, perquè vol dir que estàs a les tres competicions.”

Situació econòmica. Cobren massa els futbolistes?: “El Barça és un gran club que pateix més que altres equips la crisi de la covid. Però de tots els grans clubs podem treure números dolents. Els meus jugadors estan concentrats en la feina, no estan preocupats per aquest tema. No tinc opinió de si cobren massa. És el club qui fa la oferta. Per altra banda, tots hem ajudat al club en la baixa salarial.”

Messi serà titular a Vallecas?: “Té moltes ganes de jugar i de guanyar coses. Vol estar a tots els partits. Demà pel matí donaré l’equip.”

Li ha anat bé el descans a Messi?: “Per una part, si. Va tenir unes molèsties i està fresc i recuperat. Per guanyar necessitem un Messi en forma i al seu millor nivell”

El calendari: “S’ha de treballar així. Aquesta setmana juguem diumenge, tindrem un dia més de descans.”

Ilaix: “És important que els jugadors que tenen futur aquí entrenin amb el primer equip. Ilaix, a pesar de la seva joventut, ha de tenir la sensació que comptem amb ell.”

Falta una figura com Puyol: “Des de fa molts anys que el conec. M’agrada, sempre ha estat un jugador del club i amb molt caràcter. En qualsevol equip cal gent com ell.”

Possibilitat de pròrroga: “Tant de bo que guanyem sense problemes. Si no, el més important és passar l’eliminatòria. Tant de bo abans de la pròrroga.”

Araujo: “Ha jugat molts minuts i ha ofert un rendiment molt bo. Si hi ha un moment en què pensem que ha de descansar, ho farà. Si no, jugarà. No correrem riscos amb gent que no està al cent per cent.”

Té més transcendència la copa?: “Mirem d’arribar bé a totes les competicions. Sent realista, amb l’avantatge de l’Atlético, el seu estat de forma i el descans que tindrà, la lliga és molt complicada. Però fins que sigui possible ho intentarem. La copa és un torneig més curt i juguem per guanyar-la. Vull veure aquesta mentalitat en el meu equip.”

Li preocupa que l’economia afecti la situació de l’equip?: “No sé si és veritat que els jugadors no han cobrat un part del seu sou.”

Sergi Roberto: “Li falten uns quants entrenaments. Ha treballat amb el grup en dues sessions curtes. Divendres tenim un entrenament més fort i traurem conclusions. És possible que estigui diumenge.”

Neto: “No he decidit que tenim un porter per a la copa. Decideixo a cada partit.”

Messi pot tenir esperit de revenja?: “No crec. Ha passat el moment, hem acceptat la sanció i anem endavant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)