Barça

Víctor Font: “La situació és greu però no ens sorprèn”

La greu situació econòmica del FC Barcelona no espanta als candidats a la presidència, que en menor o major mesura, ja eren coneixedors del problema. Ahir el club va posar xifres a la magnitud del problema fent pública la memòria econòmica, amb un deute total de 1.173 milions d’euros i una bona part a pagar en el curt termini.

Malgrat aquesta fotografia, Víctor Font es veu capaç de capgirar la situació aplicant un pla de xoc en els primers 100 dies. “La situació econòmica és greu però no ens sorprèn tot el que s’ha dit aquests últims dies.”. L’empresari de Granollers considera que les errades esportives han estat clau per disparar el deute. “El nivell d’endeutament ha crescut en els últims anys de forma molt considerable, sobretot per decisions errònies en l’àrea esportiva i perquè l’estructura de costos que té el club no estava preparada perquè hi hagués una caiguda d’ingressos com la que ha patit el club sobretot a causa de la pandèmia.”, ha afirmat.

Font assegura que redreçarà la situació si és president i que cal un equip “solvent en gestió empresarial” i amb experiència en situacions “complicades”. El primer que caldrà fer, diu, és reestructurar les despeses i adequar-les al nivell d’ingressos actuals i refinançar el deute a curt plaç per evitar la fallida. I tot s’haurà de fer, afirma Font, garantint el model de propietat del club i seguir sent competitius a nivell esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)