Barça

Les eleccions seran el 7 de març i amb vot per correu

Ja és oficial. La gestora del FC Barcelona ha confirmat després d’estar reunida diverses hores que les eleccions a la presidència seran el proper 7 de març després que fossin ajornades per les restriccions de mobilitat a Catalunya amb la pandèmia del coronavirus. Es podrà votar des de les 9 fins les 21h a les diverses seus electorals i la campanya es desenvoluparà fins al dia 5 de març, amb el dia 6 fixat per la jornada de reflexió.

El club també informa que gràcies als canvis en la Llei de l’Esport ja han començat a activar tots els protocols perquè els socis que així ho desitgin puguin votar per correu. Hi haurà dues modalitats de vot per correu: la general, a través de l’oficina de correus que pertoqui, i l’opció de votar des del mateix domicili, disponible per als socis i sòcies majors de 65 anys que ho sol·licitin, o que no puguin desplaçar-se per motius de salut.Finalment, i tenint en compte les restriccions que hi ha i que es permet el vot per correu, la gestora ha decidit prescindir de les seus de fora de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)