Barça

Laporta: “Al Barça, li han faltat el respecte”

Eleccions. L’expresident i candidat diu que és el que va sentir quan va saber que el govern permetia saltar-se el confinament municipal per anar a actes electorals

Joan Laporta, candidat a la presidència del Barça, ha valorat la nova data de les eleccions, el 7 de març, i ha animat als socis a anar a votar de manera presencial mostrant el certificat d’autoresponsabilitat si el confinament municipal es manté en aquella data. “Acatem la data. Pensem que són les eleccions més importants de la història i han de ser les més transparents. Entenem que el vot per correu estarà molt ben organitzat i hem demanat a la gestora que ens informi de com es farà bàsicament per la garantia del vot. El club es troba en una situació de màxima dificultat econòmica i requereix actuacions urgents. Animem als socis que vagin a votar presencialment. Es podrà fer amb el certificat d’autoresponsabilitat. Ho hem estudiat molt i és possible. De fet, ja es podia fer el 24 de gener. En el darrer punt del certificat posa qualsevol situació anàloga i aquí entren les eleccions del Barça”, diu l’expresident, que, amb decisions com la presa pel govern de la Generalitat de permetre que els ciutadans se saltin el confinament municipal per anar a mitins polítics, creu que se li està faltant el respecte al Barça. “No es respecta al Barça, entre la gestora i els que estan prenent decisions. Saben que el club necessita amb urgència un president i una junta directiva. La Generalitat deia que la data era una cosa de les eleccions perquè és una entitat privada, però entre uns i altres estem aquí. La manera de tractar el club és impròpia. I que ara et puguis saltar el confinament per anar a actes polítics, ratifica el que deia, que es podia anar a votar el dia 24”.

Laporta ha contestat també a Víctor Font, que minuts abans havia tornat a demanar el fitxatge d’Eric Garcia. “Em mantinc amb el que vaig dir quan es va parlar d’aquesta possibilitat. La junta gestora no té aquestes atribucions i ens hem de mantenir així. Ell vol venir, ja vindrà al juny gratis. Em consta entendre els motius pels quals hauríem de regalar uns diners a un competidor”. El candidat a la presidència ha carregat també contra el PSG, que públicament ha dit que vol fitxar Messi. “Passa el temps i serà més difícil negociar amb ell. Segui sense president i junta directiva per no haver sabut mantenir la data de les eleccions. També és una falta de respecte al Barça, es permet que el PSG et desestabilitzi. Ve d’un club Estat. S’hauria d’aplicar amb fermesa la normativa FIFA. Hem de parlar amb FIFA, UEFA, ECA i TAS perquè això no passi i les sancions siguin més dures”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)