Barça

Freixa es compromet a acabar l’Espai Barça

Eleccions. El candidat de ‘Fidels al Barça’ és escèptic amb les propostes alternatives al projecte aprovat durant el mandat de Bartomeu perquè n’allargarien l’execució

Toni Freixa assegura que l’Espai Barça i, per tant, el nou Camp Nou, estaran acabats abans que finalitzi el pròxim mandat presidencial si ell guanya les eleccions. “És possible acabar les obres compaginant-les amb la competició a l’estadi. Ens podem comprometre que durant el pròxim mandat estarà acabat”, va sentenciar ahir en una xerrada amb l’arquitecte Albert Bosch i amb Lluís Cases. El candidat a la presidència del FC Barcelona es va mostrar escèptic davant les propostes alternatives que s’han presentat al projecte de remodelació del Camp Nou i el seu entorn aprovat durant el mandat de Josep María Bartomeu. “Deixem de perdre el temps i mirem si la feina que s’ha fet es pot executar”, va demanar. “Qualsevol plantejament diferent a la feina feta en tots aquests anys ens situa en un escenari que s’allargaria sis o set anys més”, hi va afegir.

En el torn de preguntes de la premsa, Freixa va fer una valoració del protocol electoral. “Permetrà que els socis i sòcies puguin exercir el dret a vot, excepte els que resideixen a l’estranger, que, en les eleccions del 2015, van ser menys de cent”, va dir. Preguntat pel Barça Corporate, el candidat de Fidels al Barça es va mostrar reticent a buscar inversors. “El pressupost, fet abans de la pandèmia, preveia que el club generaria ingressos a partir de l’entrada d’un inversor. La realitat és que, ara mateix, no hi ha cap oferta, tot i que s’hi està treballant. Som escèptics amb el fet de disposar d’inversors que explotin el club amb nosaltres. Creiem que cal fer el que hem fet en 121 anys d’història: una bona gestió econòmica a partir d’una bona gestió esportiva.” Finalment, Freixa es va mostrar partidari de la celebració de debats electorals: “El soci podrà comparar els projectes que se li presenten.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)