Barça

Laporta rebaixa la tensió amb una nova carta

Eleccions. Després de la dura resposta de Tusquets a la seva carta del 22 de gener, el candidat assegura que va actuar “de bona fe” i promet una “actitud constructiva”

L’intercanvi epistolar entre Joan Laporta i Carles Tusquets ha continuat aquest matí, després que el president de la comissió gestora del FC Barcelona respongués contundentment la carta que el candidat li va enviar, el passat 22 de gener, en la qual li recordava quins són els seus limits i li demanava que no executés el fitxatge d’Èric Garcia. Tusquets es va considerar amenaçat i va arribar a suggerir Laporta que avantposi l’interès del club al seu particular, de la mateixa manera que, segons ell, fan Víctor Font i Toni Freixa.

El cas és que avui l’expresident del Barça ha volgut rebaixar la tensió amb un missatge conciliador. “Lamento que les meves sol·licituds, reflexions, suggeriments, propostes i advertències de bona fe les hagis considerat amenaces. Res més lluny de la meva intenció”, comença dient, abans d’aclarir que, en la carta anterior, havia volgut manifestar el seu parer sobre els límits de la comissió gestora. “Carles, entenc que el teu nerviosisme ve motivat perquè estàs vivint una situació que no és gens fàcil”, hi afegeix. Finalment, Laporta promet al president de la gestora una “actitud constructiva” per tal que les eleccions “surtin el millor possible.”

Aquesta és la tercera carta que el candidat de ‘Estimem el Barça’ envia a Carles Tusquets des que es va iniciar el procés electoral. La primera la va enviar just abans de la primera trobada entre Tusquets i els tres candidats per demanar-li la celebració de les eleccions el 24 de gener amb plenes garanties sanitàries. Un assumpte que es va parlar en aquella reunió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)