Barça

La comissió gestora frena una reunió de Tusquets amb els candidats

Eleccions. Havia convocat Laporta, Font i Freixa per tornar a parlar d’Eric Garcia, però els seus companys li van fer veure que la decisió ja estava presa

Ahir al matí, Carles Tusquets va convocar els tres candidats a la presidència del FC Barcelona a una trobada, que s’havia de fer a les set de la tarda, per tal de fer un últim intent d’activació del fitxatge d’Eric Garcia, tenint en compte que el mercat d’hivern es tanca dilluns, a última hora. Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa havien confirmat la seva assistència a la reunió, però Tusquets va decidir desconvocar-la després que alguns membres de la comissió gestora, que estan en desacord amb la seva gestió, li fessin veure que dimarts passat l’òrgan que governa eventualment el FC Barcelona, i que ell presideix, havia decidit no dur a terme l’operació per incorporar el jove futbolista del Manchester City. Segons aquests membres de la comissió gestora, una nova trobada amb els tres candidats per parlar d’Eric Garcia podria ser entesa com un intent d’afavorir Víctor Font, que és l’únic dels tres aspirants a la presidència del club que s’ha manifestat obertament partidari de fitxar el central de Martorell en aquest mercat d’hivern.

La situació d’ahir és un exemple més de la mala maror que hi ha a la comissió gestora del FC Barcelona, formada, a més de per Tusquets, per Joan Ramon Ramos, Joan Lluís Garcia, Josep Maria Mir, Miquel Lladó, Josep Maria Xercavins i Àlex Tintoré. Pel que sembla, les maneres del president no agraden a la resta. Al mes de novembre va dimitir Sònia Cano, l’única dona. Si algun altre dels sis membres renunciés al càrrec hi hauria un problema seriós, ja que els estatuts del Barça requereixen set membres.

Més de 4.000 sol·licituds de vot per correu el primer dia

Fins al pròxim 9 de febrer, els socis i sòcies del FC Barcelona poden sol·licitar al club el vot per correu postal. Entre les deu del matí i les sis de la tarda d’ahir, el primer dia que es podia demanar, el FC Barcelona va rebre un total de 4.117 sol·licituds.

Els socis i sòcies més grans de 65 anys i aquells que tenen algun impediment físic poden emetre el vot des dels seus domicilis: un funcionari de correus es presenta a casa seva i, allà mateix, voten. La resta de socis i sòcies que opten per aquesta modalitat reben el material a casa seva i entre el 15 i el 26 de febrer s’han de dirigir a una oficina de correus per votar. La petició de vot per correu postal serà vàlida i eficaç fins que acabi el procés electoral, de tal manera que, en cas d’ajornar-se novament la data de la votació presencial, la petició de vot per correu cursada en aquest moment serà vàlida i es mantindrà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)