Barça

Cortés: “Sabem què significa pels nostres aficionats guanyar contra el Real Madrid”

Primera Iberdrola. Roda de premsa de Lluís Cortés i Jenni Hermoso. Prèvia Barça-Madrid

El Barça Femení afronta demà el clàssic contra el Real Madrid a l’Estadi Johan Cruyff (12h, Barça TV). En la prèvia del partit han parlat l’entrenador Lluís Cortés i la futbolista Jenni Hermoso. Aquestes han estat algunes de les seves valoracions:

“El Real Madrid és un equip que ha anat a més i que té bones jugadores i un bon staff. Per a nosaltres és molt positiu que hagin entrat amb ganes, volem una lliga el més competitiva possible”, assegura Cortés. “Jugar contra el Real Madrid sempre és important. Sabem el que significa enfrontar-se i guanyar al Madrid per als nostres aficionats”. “Haurem de portar nosaltres el pes del partit, en atac i en defensa. El Madrid és un equip camaleònic. En transició és un equip letal. És un equip molt complet. Ara mateix potser és l’equip més perillós de la primera divisió”.

Jenni: “Els tres punts de demà són vitals”

“És cert que cada partit és molt important. Els tres punts de demà són vitals. Mirant la classificació ara mateix portem dos punts més que elles i no sabem com anirà la lliga, però mentalment necessitem seguir sumant i tenir continuïtat per afrontar el que vingui amb les ganes i la il·lusió que puguem”, ha explicat Hermoso. El Barça té 36 punts i el Real Madrid, 34, però amb tres partits jugats més que les blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)