Barça

Els candidats donen suport a Messi i volen que segueixi en el club

Els candidats a la presidència del FC Barcelona han donat suport a Leo Messi davant l’aparició pública del seu contracte professional al diari El Mundo i han insistit en que volen que l’argentí segueixi en el club fins a penjar les botes.

Joan Laporta no pensa sortir públicament a dir res sobre la filtració però recorda que la seva postura amb Messi sempre ha estat la mateixa. I no és cap altre que assenyalar a Leo Messi com un actiu esportiu, abans que res, i després un actiu econòmic perquè és un generador de diners i beneficis de primera magnitud . Per això pensa que tot el que guanya en el Barça s’ho mereix. Sobre tota la polèmica, insisteix en que vol que Messi segueixi i que si arriba a la presidència voldrà parlar amb ell perquè continuï amb un nou contracte beneficiós per les dues parts.

Víctor Font si que es va expressar a través del seu compte de Twitter i va ser molt contundent. “Leo Messi s’ha guanyat fins l’últim euro que li ha pagat el Barça. Ell no ens ha arruïnat. Al contrari. És el millor jugador de la història i volem que segueixi amb nosaltres per sempre més.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)