El Barça torna a golejar en el clàssic

Primera divisió. Contundent victòria (4-1) de les jugadores de Lluís Cortés contra el Real Madrid amb gols d’Alèxia Putellas, Jennifer Hermoso i dos d’Oshoala

Contundent victòria del Barça de Lluís Cortés contra el Real Madrid en el Johan Cruyff. Les blaugrana han demostrat que per molt que hagin millorat les blanques i per molt que hagi invertit Florentino Pérez en el seu nou projecte, el millor equip del campionat és el Barça. Si ja van golejar en el partit de la primera volta (0-4), aquest migdia ho han tornat a fer, fent encara més gran el seu avantatge en la lluita pel títol de lliga. Tretze victòries en tretze partits per al Barça i cinc punts d’avantatge amb el Llevant, el Real Madrid i l’Atlético de Madrid, havent jugat dos partits menys que les valencianes, tres menys que les blanques i quatre menys que l’Atlético de Madrid.

La victòria l’han sentenciada les jugadores de Cortés en una gran primera part. Alèxia Putellas ha marcat el primer gol amb un gran xut des de lluny amb l’esquerra. Els altres dos gols del Barça en aquesta primera part han arribat en dues jugades en les quals les blaugrana han trencat la defensa avançada del Real Madrid. Jennifer Hermoso ha marcat a porteria buida després d’una jugada d’Oshoala. La pròpia Oshoala ho ha fet també a porteria buida després d’una penetració de Graham Hansen.

Les blaugrana han aixecat una mica el peu de l’accelerador en la segona part, però tot i això han aconseguit un gol més. Oshoala ha repetit en una jugada amb uns quants rebots després que uns minuts abans hagués estavellat una pilota al travesser. El gol de l’honor del Real Madrid ha arribat gràcies a un penal inexistent de Mapi León sobre Jakobsson que ha transformat Olga Carmona i ha suposat l’expulsió de la defensa blaugrana. Minuts abans, havia estat expulsada Misa, la portera del Real Madrid, per tocar la pilota amb les mans fora l’àrea.