El Barça torna a golejar en el clàssic

Primera divisió. Contundent victòria de les de Lluís Cortés, amb gols d’Alexia Putellas, Hermoso i Oshoala (2)

Barça 4 Real Madrid 1

BARÇA:Sandra Paños; Marta Torrejón, Andrea Pereira, Mapi León, Leila Ouhabi; Patr Guijarro, Alexia Putellas (Vicky Losada, 87’), Mariona (Aitana Bonmatí, 71’); Graham Hansen, Jenni Hermoso (Hamraoui, 73’) i Oshoala (Melanie Serrano, 87’).REAL MADRID:Misa; Kenti Robles, Ivana Andrés, Babett Peter, Olga Carmona (Claudia Florentino, 92’); Isa, Kaci; Marta Cardona, Maite Oroz (Marta Corredera, 74’), Teresa Abelleira (Yoana Gómez, 74’); Jakobsson.GOLS:1-0, Alexia Putellas (14’). 2-0, Jenni Hermoso (23’). 3-0, Oshoala (37’). 4-0, Oshoala (70’). 4-1, Olga Carmona, de penal (81’).ÀRBITRE:Elia María Martínez.T.G.:Kaci.T.V.:Misa (72’) i Mapi León (80’).

Contundent victòria del Barça de Lluís Cortés contra el Real Madrid. Les blaugrana van demostrar que, per molt que Florentino Pérez hagi invertit en el seu nou projecte, el millor equip del campionat és el Barça. Si ja havien golejat en el partit de la primera volta (0-4), ahir ho van tornar a fer. Tretze victòries en tretze partits per al Barça. Dos punts d’avantatge respecte al Llevant i cinc respecte a les blanques, amb tres partits disputats menys en el cas de les blaugrana.

Les de Cortés van confirmar la victòria en una bona primera part amb tres gols. El Barça s’està beneficiant de la sana lluita que mantenen Alexia Putellas i Jenni Hermoso per ser la màxima golejadora de la història de l’equip. Putellas va inaugurar el marcador amb un gran xut amb l’esquerra. Acumula 127 gols. Hermoso va marcar el seu gol número 131 a porteria buida després d’una jugada d’Oshoala. L’africana va fer el tercer després d’una assistència de Graham Hansen, que havia guanyat l’esquena a tota la defensa blanca.

Les blaugrana van aixecar el peu de l’accelerador en la segona part, però Oshoala, de rebot, va fer el quart. El gol del Madrid va arribar gràcies a un penal inexistent transformat per Olga Carmona que va suposar la injusta expulsió de Mapi León. Minuts abans, havia estat expulsada Misa, la portera blanca, per haver tocat la pilota amb les mans fora de l’àrea.